Word to Boyboy!

Wow, o noua sectiune! Despre ce e vorba?

Se pare ca rapperii din afara nu pot sa nu imi strige numele. Unii chiar imi dedica melodii intregi. Dragostea e mare pentru Boyboy. Hai sa-i analizam.

BEANIE SIGEL

beanie-sigel.jpg

Let’s examine exhibit A. Melodia Once Again It’s On (ft Jay-Z). Pe albumul The B. Coming. Vorbeste despre mine la minutul 3:09:

linie.png

CAM’RON

camron.jpg

Primesc multa dragoste din partea lui Cam’ron. Imi dedica o intreaga melodie (iscusit numita Boy Boy), pe care sunt sigur ca o stiti, de pe albumul lui Come Home With Me. Plus, Just Blaze e pe beat (de fapt e produs de Heatmakerz, dar imi place sa cred ca toate melodiile care suna bine sunt facute de Just Blaze 🙂 ), ce pot sa-mi doresc mai mult? Right back at you, Cam. Adaug un snippet aici, editat frumos:

linie.png

LIL’ WAYNE

lil-wayne2.jpg

Hmm, chiar 2 melodii. E drept, de pe un mixtape (The Prefix), dar sunt melodii bune. Si stii ca Wayne este my favorite rapper, de cand my favorite rapper retired. Wayne si Ghostface. Totusi, pe Ghostface nu l-am prins inca dandu-mi props, dar am sperante in continuare. Uite si snippeturile cu Wayne, prima melodie este Dirt Off Your Shoulders Freestyle (minutul 3:16):

Si a doua melodie, Round Here Freestyle (la minutul 0:25):

linie.png

Skizzo Skillz (pe refren) pe melodia lui Tranda ft. Blaziny

skizzo_tranda_blaziny.jpg

Ceva autohton. Trebuia sa se intample odata si-odata. Melodia este Tranda ft. Criss Blaziny & Skizzo Skillz – Sangele de pe compilatia Pulse Records – Pe Zona. Ce pot sa spun? Sunt faimos, heh. Si cu versuri precum „Trandafir e baiat crescut in fata blocului / Indeajuns de destept sa dispara de la fata locului” (Tranda) sau „Viata de strada e viata in afara legii / Unii-si scot reginele la produs si traiesc ca regii” (Blaziny) e clar ca melodia este foarte tare. Si, in plus, Skizzo o rupe pe refren 😉 :

linie.png

JAY-Z

Nu ai auzit? The president himself. De data asta e totul clar si evident. Boyboy are conexiunile cele mai inalte. Pasaj din melodia The Return (Remix) cu R. Kelly, pe albumul Unfinished Business. Minutul 0:33, ia asculta:

linie.png

KOOL G RAP

g-rap.jpg

Old-school love. Mi-ar placea sa fie asa dar in realitate este un shoutout din timpurile noastre, de pe melodia lui LL Cool J – Queens, cu 50 cent, Kool G Rap si Prodigy (melodie de pe urmatorul album al lui LL, Exit 13). Fii atent pe la minutul 2:33 cand legendarul Kool G Rap imi striga numele asigurandu-ma ca faima lui Boyboy a ajuns pana in Queens, NY:

linie.png

Le multumesc tuturor pentru dragoste. Pace.

8 responses to “Word to Boyboy!

  1. eu zic wowowo woywoy dar daca vrei tu neaparat facem si un remix in care sa zic bobobo boyboy 🙂

    one love.

  2. mda… prima melodie in care imi place cat de cat cum canta 50centu nostru romanesc skizzo… in fine… lumea zice ca am tampit ca ascult asa ceva.. da nha… trecem peste … cu greu da trecem..

  3. pai si ce vrea lumea sa asculti? house?

    si o fi skizzo pe refren, dar e melodia lui tranda, deci poti sa le zici ca-l asculti pe el 😉

  4. tare tare de tot sectiunea:))….acum ca sa ma laud si eu am un video drop de la Rsonist (HeatMakerz)…si e pe bune ;)…..check http://www.myspace.com/flamabro ….undeva in stanga.pace si respect bwoy bwoy!;)

  5. boyboy da-mi id ul tau de mess sau intra pe mine ca vreau sa vb rappy_onesti@yahoo.com bafta

  6. da chiar phla, il observasem de prima data cand am intrat pe pagina. cum drq ai facut? ai castigat vreun premiu, ceva? misto faza oricum.

  7. Rappio si tu esti roman? Tare beatul tau pentru Battleul 16pads. Ai vazut ca te-am si mentionat pe forum la ei, chiar fara sa stiu. 🙂

  8. Yow Bwoybwoy…shout out on ‘em:)!

Lasă un comentariu