Complicatii

Ai ascultat albumul lui T.I.? Printre melodii produse de Mannie Fresh (magistral si subtil pe „Da Dopeman„), The Runners (schimbandu-si stilul pentru a nu-stiu-cata oara) sau Danja (mai mult toba-i de el, desi „Hurt” suna fantastic; totusi se simte ca Hip-Hopul nu i se potriveste cel mai bine – poate ai auzit ca o sa lucreze in curand cu Duran Duran) pe albumul lui T.I. apare si o melodie realizata de producatorul preferat al producatorului tau preferat din Dristor, Just Blaze.

Melodia se numeste „Help is Coming” si o auzi aici. La o ascultare atenta vei observa ca piesa pare sa urmeze sirul recent al melodiilor lui Just Blaze (vezi Fabolous – Return of the Hustle) care au in comun acelasi sound, acela de sample reinterpretat in studio. Ceea ce vei vedea in urmatoarele filmulete (adica pe Just Blaze in studio cu T.I.) nu doar confirma aceasta impresie ci de asemenea ma face sa par inteligent si bine pregatit.

Asa ca fara alte amanari, iata cate probleme poate sa infrunte un producator de Hip-Hop pentru a crea o piesa cu nevoi speciale, de la deadlineuri pana la detinatori de drepturi de autor lacomi („…8 procente„) si tot ce se regaseste intre ele:

Reclame

One response to “Complicatii

  1. man , help on da way e mishto, da’ nu se compara cu act I, II ,III

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s