Era si timpul

Ia uite ce melodie a reusit Timbaland. Este vorba de singlelul lui Redman, Put It Down (de pe albumul lui, Red Gone Wild). Era timpul si pentru Timbaland (dupa ce a scos un album, Shock Value, care nu prea era pentru noi, era mai mult pop si blues si alte tampenii) si pentru Redman in egala masura. Are si clip, uite-l aici:

Si daca tot suntem la categoria descoperiri noi, am ascultat albumul lui Project Pat. Iata un rapper care nu spune foarte multe (si alea putine pe care le zice le repeta fara oprire pe refren) dar pe care nu poti sa nu-l asculti. Suna surprinzator de bine (mai ales refrenurile repetitive de care vorbeam), parca intreg albumul nu are nici o greseala. Vorbesc despre albumul Crook by the Book (the Fed Story). Un album cum nu am mai ascultat de un minut: instrumentale tari (bine… in stil sudic, deci nu te astepta la miracole… dar un sud care a absolvit macar liceul) si voce buna (aici e paradoxul: iti dai seama ca e aceeasi mereu dar nu poti sa opresti melodia). Instrumentalele sunt facute in totalitate de DJ Paul and Juicy J (adica Three 6 Mafia). Hey, au luat un Oscar baietii astia deci creatiile nu prea pot fi proaste.

Dar iti suna interesant, il gasesti aici.

PS. Caut rapperi buni ca sa ne pierdem timpul cu freestyleuri. Cine vrea, hit me up: kameeleoned_out pe mess, sau celelalte moduri de contact de sus, pe pagina intitulata surprinzator CONTACT. Nu intru des pe mess dar cand intru e petrecere.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s