Ghostproducing partea a doua

Cu putin timp inainte scriam despre producatorii din spatele producatorilor. Scriam despre ratiunea productiei din culise, despre cauze si despre motivele pentru care ar fi benefic pentru toti (majoritatea) oamenilor implicati. Trebuie sa pun in paranteza „majoritatea” pentru ca de curand a aparut un articol in „biblia producatorilor”, Scratch Magazine, revista care analizeaza muzica hip-hop din perspectiva productiei si producatorilor (si care este guvernata de XXL Mag), articol care apare ca o completare de proportii mult mai mari (si mult mai elocventa) a postului pe care l-am scris eu.

Articolul prezinta latura periculoasa a ghostproductiei si temeiul pentru care ea poate fi distructiva pentru un tanar producator. Am scanat pentru tine patru pagini din revista. In articol o sa recunosti nume mari si nume mici si o sa afli mai multe detalii bine documentate despre aceasta piata neagra, partea mai ascunsa a productiei de instrumentale.

O sa revin peste ceva timp cu un alt articol despre o zona asemanator de sensibila a productiei, o piata gri populata de furnizorii de sampleuri. Pana atunci, articolul din Scratch:

pagina 1tag1.pngpag02.jpgtag2.pngpag03.jpgtag3.pngpag04.jpgtag4.png

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s